15 June 2017
New York, United States

SWIFT Standards Forum New York 2017

Agenda

Thursday 15
08:00
Registration & welcome coffee
( 60 min )
09:00
Opening of the Standards Forum
( 30 min )
09:30
Panel discussion: USA future payments landscape – The need for standards and market practice
( 60 min )
10:30
Coffee break
( 15 min )
10:45
Choose one of two parallel sessions:
( 45 min )
Regulatory requirements are driving transformation of the securities post-trade operations
( 45 min )
Payment data quality for Financial Crime Compliance – using standards correctly
( 45 min )
11:30
Joined-up thinking: business standards and technology evolution
( 60 min )
12:30
Networking lunch
( 45 min )
13:15
ISO 20022 Implementation approaches for Market Infrastructures and their communities
( 60 min )
14:15
Choose of the following parallel tracks:
( 30 min )
Evolution of Standards maintenance process in line with business needs
( 30 min )
MyStandards User Group Opening
( 30 min )
14:45
Coffee break
( 15 min )
15:00
Choose of the following parallel tracks:
( 40 min )
Track Standards
( 40 min )
ISO 20022 implementation best practice
( 40 min )
Global payments innovation (gpi) – What does it mean for standards?
( 40 min )
Track MyStandards
( 40 min )
Corporates onboarding made easy with MyStandards
( 40 min )
Standards-related issues in the Securities business
( 40 min )
16:20
Closing remarks
( 10 min )