16 November 2017
Moscow, Russia

SWIFT Standards Forum Moscow 2017

SWIFT Standards Forum Moscow 2017

Tuesday 14
09:30
Registration and welcome coffee
( 30 min )
10:00
Welcome & introduction
( 45 min )
10:45
Panel discussion: Payments and ISO 20022 in the Russian market
( 45 min )
11:30
Coffee break
( 30 min )
12:00
Securities and ISO 20022 in the Russian market
( 45 min )
12:45
Business standards and technology evolution
( 30 min )
13:15
Wrap-up and closing
( 15 min )
13:30
Networking lunch
( 1 hr 30 min )