27 to 28 November 2017
Amsterdam, Netherlands

SWIFT Premium Services Forum Europe 2017

Agenda

Monday 27
13:00
Registration
( 45 min )
13:45
Opening plenary (Ballroom I-III)
( 45 min )
14:45
Work session 1
( 1 hr 30 min )
16:15
Coffee break and SWIFTLab (Atrium)
( 30 min )
16:45
Work session 2
( 1 hr 30 min )
19:15
Off-site dinner (meet in the Okura loby at 19:00)
( 3 hrs 15 min )
Tuesday 28
09:00
Introduction of the day (Ballroom I-III)
( 15 min )
09:15
The Human Factor: Managing the insider threat
( 1 hr 30 min )
10:45
Coffee break and SWIFTLab (Atrium)
( 30 min )
11:15
Collective Intelligence Cafes (Ballroom I-III)
( 1 hr 30 min )
12:45
Lunch and SWIFTLab (Atrium)
( 60 min )
13:45
Work session 3
( 1 hr 30 min )
15:30
Closing plenary (Ballroom I-III)
( 30 min )
16:00
Networking and goodbye (Atrium)
( 60 min )