Technology Forum - Agenda

Tuesday 30
08:30
Registration
( 30 min )
09:00
SWIFT Welcome Address
( 5 min )
09:05
R7.2 - A Mandatory Change
( 25 min )
09:30
SWIFT on Distributed Ledger Technologies
( 10 min )
09:40
Coffee break
( 20 min )
10:00
SWIFT GPI - Making your cross-border payments faster, more transparent and traceable
( 45 min )
10:45
Coffee break
( 15 min )
11:00
SWIFT Traditional & Cloud Interfaces & Services
( 60 min )
12:00
Lunch break
( 1 hr 30 min )
13:30
AMH: SWIFT's next generation super interface
( 45 min )
14:15
Coffee break
( 45 min )
14:30
CSP: What can we do to protect our customers
( 30 min )
15:00
Support Services
( 30 min )
15:30
Closing remarks
( 5 min )