Agenda

Monday 15
13:00
CSP self-attestation work session (by invitation only)
( 4 hrs )
14:00
Pre-event workshop: SWIFT gpi initiative
( 3 hrs 30 min )
Tuesday 16
Regional Day
08:00
Registration & Welcome coffee
( 60 min )
09:00
Welcome note
( 20 min )
09:20
Keynote address
( 20 min )
09:40
Financing for the future – development from within
( 50 min )
10:30
Networking refreshments & exhibition
( 30 min )
11:00
Fintech hubs and their role in the real economy
( 40 min )
11:45
SWIFT Work sessions – quick fire round
( 15 min )
12:15
Work session 1
( 60 min )
13:15
Lunch
( 1 hr 15 min )
14:30
In Conversation – The role of capital markets in regional development – a view from Nigeria
( 30 min )
15:15
Work session 2
( 60 min )
16:15
Networking refreshments & exhibition
( 30 min )
16:45
Cooperation and consolidation in Africa’s securities markets
( 40 min )
17:25
A View from the SWIFT Africa Advisory Group
( 15 min )
17:45
SWIFTLab & partner networking
( 1 hr 15 min )
19:00
Networking event followed by a walking dinner
( 2 hrs )
Wednesday 17
Future Day
08:00
Networking coffee & refreshments
( 60 min )
09:00
Opening speaker
( 20 min )
09:20
Correspondent banking – new and improved
( 40 min )
10:00
SWIFT - Evolution of pricing
( 15 min )
10:15
In conversation - Driving Growth
( 30 min )
10:45
Networking refreshments & exhibition
( 30 min )
11:15
Work session 3
( 60 min )
12:45
Securities stream: Just a fad, or could blockchain power Africa’s securities markets?
( 30 min )
Corporates Stream: How can technology help in treasury strategy?
( 30 min )
13:15
Lunch
( 1 hr 15 min )
14:30
Innotribe Startup Challenge
( 3 hrs )
17:45
SWIFTLab & partner networking
( 1 hr 45 min )
19:30
Gala dinner
( 3 hrs )
Thursday 18
Compliance & Cyber Day
08:00
Networking coffee & refreshments
( 60 min )
09:00
Opening speaker
( 20 min )
09:20
Mitigating the impact of de-risking
( 40 min )
10:15
National Payment Systems Workshop
( 3 hrs )
Work session 4
( 60 min )
11:30
Networking refreshments & exhibition
( 45 min )
12:15
Work session 5
( 60 min )
13:15
Lunch
( 1 hr 15 min )
14:30
The spectre of cyber threats – how can the industry fight back?
( 40 min )
15:10
Closing
( 50 min )
16:00
Farewell refreshments
( 60 min )
ARC 2017

ARC 2017 - Advance programme

African Regional Conference 2017 - Financing for the Future

VIEW FROM ARC

View from ARC 2017

Thierry Chilosi, Head of Markets Initiatives, SWIFT

VIEW FROM ARC

View from ARC 2017

Alain Raes, Chief Executive EMEA & APAC, SWIFT