20 March 2017
Cairo, Egypt

SWIFT Business Forum Egypt 2017

Agenda

Monday 20
09:00
Welcome coffee and registration (SWIFT Demo Zone)
( 45 min )
09:45
Welcome remarks
( 15 min )
10:00
Keynote address
( 20 min )
10:20
De-risking: the impact of financial crime compliance regulations on Egypt
( 40 min )
11:00
SWIFT in Egypt – supporting the community
( 10 min )
11:10
Coffee break (SWIFT Demo Zone)
( 30 min )
11:40
The economic outlook of Egypt
( 25 min )
12:05
Transforming the world of correspondent banking
( 40 min )
12:45
In Conversation
( 25 min )
13:10
Coffee break (SWIFT Demo Zone)
( 30 min )
13:40
Getting prepared for cyber attacks
( 40 min )
14:20
Closing remarks
( 25 min )
14:45
Lunch (SWIFT Demo Zone)
( 1 hr 15 min )